FITASC Grand Prix Latvia 2014 kompaksportingā!

30.07.14 | Purnavu Muiža

Jau šajā nedēļas nogalē Latvijas sporta dzīvē ir gaidāms lielisks notikums – Rīgas šaušanas centrā 2.-3.augustā norisināsies FITASC Grand Prix Latvia 2014 sacensības kompaksportingā, kuras organizē mednieku centrs “Purnavu Muiža” un Latvijas Sportinga Federācija.

Sacensības tiek rīkotas saskaņā FITASC (Starptautiskās medību šaušanas sporta federācijas) noteikumiem un ir iekļautas pasaules mēroga sacensību gada kalendārā.

Uz dalību sacensībās šobrīd ir jau reģistrējušies dalībnieki no vairākām valstīm – Anglijas, Francijas, Igaunijas, Lietuvas, Norvēģijas, Grieķijas, Polijas, Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas. Kopumā tiek lēsts, ka šogad sacensību dalībnieku skaits pārsniegs 80.

Zīmīgi, ka arī šogad šajās sacensībās ir gaidāma pasaules mēroga šaušanas sportistu klātbūtne. Savu ierašanos ir apstiprinājis daudzkārtējais pasaules un Eiropas čempions šķīvīššaušanas disciplīnās – Džordžs Digvīds (George Digweed) no Lielbritānijas, un lidojošos mērķus uzstādīs pazīstamais šaušanas veterāns no Beļģijas – Ēriks Manshovens (Eric Manshoven).

Sacensību galvenais atbalstītājs un sponsors – Baltijas lielākais mednieku centrs „Purnavu Muiža”  - jau tradicionāli ir sagādājis vērtīgas balvas sacensību uzvarētājiem.

Search engine powered by ElasticSuite