Distances līgums

  1.  Kas ir Privātuma politika

Šī Privātuma politika attiecas uz Jūsu personas datiem, kurus mēs izmantojam, kā arī citādākos veidos apstrādājam. Jāņem vērā, ka šie noteikumi savstarpēji nav saistīti ar Ieroču un speciālo līdzekļu aprites likumu[1], kā arī Medību likumu[2].

SIA „Purnavu muiža” garantē Jūsu datu aizsardzību, paralēli regulāri uzlabojot Privātumu politiku, tādējādi garantējot, ka datu aizsardzība atbilst visaugstākajām prasībām. Uzlabojot Privātuma politiku, Jūs vienmēr varat saņemt iepriekšējās Privātuma politikas vēstules, sazinoties ar mums, rakstot uz e-pastu: info@purnavumuiza.lv.

Privātuma politikas mērķis ir sniegt fiziskajai personai, kas definējams kā datu subjekts, informāciju par personas datu apstrādes nolūku, apjomu, aizsardzību un apstrādes termiņu datu iegūšanas laikā un, ko veic SIA „Purnavu muiža”, apstrādājot datu subjekta personas datus.

Privātuma politikas ietvaros raksturots, kā tiek apstrādāti dati, piemēram, tīmekļa vietnēs un tās uzlabošanas darbības darbībai paredzētos nolūkos.

Šie Privātuma politikas atjauninājumi un papildinājumi veikti 2018.gada 25.maijā.

 2. Kas ir personas dati un kā notiek datu ievākšana

Personas dati ir jebkāda informācija, kuru izmantojot var identificēt fizisku personu - SIA ”Purnavu muiža” klientu,  sadarbības partnerus vai uzņēmuma darbiniekus, personas kodu, dzīves vietas adresi, personīgo tālruņa numuru, personīgo elektronisko pastu, nodarbošanos, ienākumu apjomu, saņemtos pakalpojumus, norēķinu informāciju, telefoniskās vai elektroniskās komunikācijas informācija un cita informācija, kas attiecināma uz fizisku  personu.

SIA „Purnavu muiža” rūpējas par esošo, potenciālo, kā arī bijušo klientu datu apstrādi, ievērojot Eiropas Parlamenta un Padomes 2016. gada 27. aprīļa Regulu 2016/679[3], kā arī direktīvu A 95/46/EK[4] (par fizisku personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi) un šādu datu brīvu apriti, kā arī citiem piemērojamiem tiesību aktiem privātuma un datu apstrādes jomā. SIA „Purnavu muiža” Jūsu datus nepārdos un nesniegs informāciju par Jūsu datiem trešo personu mārketinga u.c. aktivitāšu vajadzībām.

 

3.     Datu izmantošana un konfidencialitāte

Saistībā ar izmantotajiem pakalpojumiem, SIA „Purnavu muiža” ir tiesīga nosūtīt paziņojumus, atgādinājumus par uzsāktajiem, bet nepabeigtajiem pakalpojumiem un citu informāciju uz ievadīto elektronisko e-pasta adresi ar mērķi uzlabot pakalpojumu sniegšanas kvalitāti. Lai padarītu tīmekļa vietni efektīvāku, kā arī draudzīgāku lietotājiem, Jūs varat akceptēt sīkfailu izmantošanu tīmekļa vietnē. Par juridisko pamatu kalpo Jūsu piekrišana, nospiežot uz „Apstiprinu” pogas iznirstošajā logā. Šie dati tiek glabāti līdz brīdim, kad Jūs no tiem atteiksieties. Tāpat SIA "Purnavu muiža" ir tiesīgs nosūtīt informāciju, tai skaitā tiešo zvanu veidā, par www.purnavumuiza.lv un SIA "Purnavu muiža" sadarbības partneru jaunumiem, akcijām un atlaidēm, kā arī sveikt datu bāzē esošos klientus svētkos (klienta vārds, dzimšanas diena, mēnesis un gads). Juridiskais pamats ir vēlme uzlabot klientu servisa kvalitāti, un šie dati glabāsies tik ilgi, kamēr atteiksieties no tiem. Papildus Jūsu dati tiek apstrādāti, kad izveidojat savu profilu mūsu tīmekļa vietnē, tam par juridisko pamatu kalpo Jūsu piekrišana un dati glābjas tik ilgi, kamēr no tiem atteiksieties.

3.1. Konfidencialitāte un Jūsu datu aizsardzība

Piekļuve Jūsu datiem ir pieejama tikai SIA „Purnavu muiža” personālam, kuram šī informācija ir nepieciešama, lai pildītu darba pienākumus, piemēram, apstrādājot Jūsu pasūtījumu interneta veikalā.

Jums ir tiesības atteikties no jebkādu jaunumu saņemšanas, atrakstoties no jaunumu saņemšanas, noklikšķinot uz e-pasta saites vai nosūtot informāciju uz e-pastu: info@purnavumuiza.lv 

 

SIA „Purnavu muiža” informē, ka norādot savu e-pasta adresi, piekrītat, ka tā tiek iekļauta datu bāzē un uz to var tikt nosūtīta no interneta vietnes www.purnavumuiza.lv paziņojums/atgādinājums par uzsāktajiem, bet nepabeigtajiem preču pasūtījumiem.

Lietojot interneta vietni www.purnavumuiza.lv, piekrītat, ka SIA „Purnavu muiža” vai jebkura trešā persona, kas darbojas www.purnavumuiza.lv vārdā, var apkopot un uzglabāt datus, kas ļauj izsekot un uzskaitīt:

  • tīmekļa vietņu kopējo apmeklējumu skaitu,
  • katras konkrētās tīmekļa vietnes apmeklētāju skaitu,
  • www.purnavumuiza.lv apmeklētāju interneta pakalpojumu sniedzēju domēna vārdus,
  • IP adreses,
  • citus datus, kuru izmantošanas mērķis ir sistēmu administrēšanas nolūkos, kā arī lai kontrolētu www.purnavumuiza.lv interneta vietnes izmantošanu un organizētu tās uzlabošanu.

SIA „Purnavu muiža” interneta vietnē www.purnavumuiza.lv apkopotos un uzkrātos datus informatīvos nolūkos un statistikas veikšanas nolūkos ir tiesīga nodot arī citiem uzņēmumiem. DATI, KAS ĻAUTU IDENTIFICĒT PERSONU, ŠAJĀ PROCESĀ NETIEK ATKLĀTI UN NETIEK NODOTI TREŠAJĀM PERSONĀM, IZŅEMOT PASŪTĪJUMUS, KURI VEIKTI AR APMAKSAS VEIDU "LĪZINGS" UN KUR JĀPĀRBAUDA PERSONAS DATI.

4.   Procedūra, iegādājoties ieročus un munīciju

Visi klienti, kuri iepērkoties SIA "Purnavu muiža" veikalā, primāri ir pakļauti Medību likumam un Ieroču un speciālo līdzekļu aprites likumam.

Saskaņā ar augšup minētājiem likumiem, klientam, iegādājoties ieroci vai munīciju, ir jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, kā arī derīga mednieku apliecība un jāreģistrējas Valsts policijas Rīgas reģiona Kārtības policijas pārvaldes atļauju sistēmas nodaļas parakstītajā Munīcijas uzskaites žurnālā.

Cilvēkam, reģistrējoties munīcijas uzskaites žurnālā, ir nodrošināti sekojoši apstākļi, kas paredz, ka citu personu dati paliek aizklāti un neredzami. Tādam nolūkam izmantots speciāli izgatavots un munīcijas uzskaites žurnālam pielāgots aizsegs, kuru pielietojot, datu subjektu personīgā informācija tiek aizklāta.

Augšup minētā informācija attiecas gan uz www.purnavumuiza.lv interneta veikalu, gan klientam, iepērkoties kādā no mūsu četriem veikaliem – Mārupē, Saldū, Valmierā un Daugavpilī.

 5.     Interneta veikals

Iepērkoties interneta veikalā www.purnavumuiza.lv ir nepieciešams norādīt pircēja vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi, telefona numuru un preču piegādei nepieciešamo informāciju, tai skaitā adresi. Šie dati tiek nodoti trešajām pusēm (SIA “Purnavu muiža” sadarbības partneriem preču piegādes jautājumos). Jūsu dati var tikt nodoti bankai un citām finanšu institūcijām, piemēram, veicot maksājumu, izmantojot internetbanku.

SIA „Purnavu muiža” nesaista lietotāja IP adresi un e-pasta adresi ar datiem, kas ļauj identificēt šo lietotāju. Tas nozīmē, ka katra lietotāja sesija tiks reģistrēta, taču interneta vietnes www.purnavumuiza.lv lietotājs paliks anonīms.

Visi materiāli, kas tiek nosūtīti vai ievadīti interneta vietnē www.purnavumuiza.lv, kļūst par SIA „Purnavu muiža” īpašumu, kurus SIA „Purnavu muiža” kā interneta vietnes www.purnavumuiza.lv īpašnieks, ir tiesīgs izmantot saviem nolūkiem, izņemot fizisko personu datus.

Lūdzu, ievērojiet, ka uzrādot savu e-pasta adresi vai nosūtot jebkādu informāciju uz interneta vietni www.purnavumuiza.lv, esat piekritis, ka SIA „Purnavu muiža” šos datus ir tiesīgs izmantot tikai iepriekš minētajos nolūkos.
5.1. Interneta vietnes www.purnavumuiza.lv privātuma un autortiesību aizsardzība.
Uzsākot preces pasūtīšanu, piekrītat, ka interneta vietnē www.purnavumuiza.lv ievadītos datus, SIA „Purnavu muiža” var izmantot saskaņā ar iepriekš norādītajiem interneta vietnes www.purnavumuiza.lv lietošanas noteikumiem.

Uzsākot preces pasūtīšanu, apliecināt, ka esat iepazinies un piekrītat preču piegādes nosacījumiem.

Uzsākot preces pasūtīšanu, sazinoties ar SIA "Purnavu muiža" vai tās vārdā pārstāvēto personu, telefoniski, rakstiski čatā interneta vietnē www.purnavumuiza.lv, e-pastā vai sociālajos tīklos, apliecināt, ka esat iepazinies un piekrītat ar interneta vietnes www.purnavumuiza.lv lietošanas noteikumiem un sniegtie kontaktpersonas dati ir pareizi.

6.     JŪSU TIESĪBAS

  • Jums ir tiesības uzzināt iemeslu, kāpēc Jūsu dati tiek apstrādāti,
  • Jums ir tiesības atteikties no Jūsu datu apstrādes, kā arī no sīkfailiem.
  • Jūs varat pieprasīt Jūsu datu dzēšanu.

 7.     Sīkfaili jeb sīkdatnes(Cookies)

7.1. Kas ir sīkfails un kādam nolūkam tie paredzēti

Sīkfaili ir neliels fails, kas tiek saglabāts lietotāju datoros, lai varētu saglabāt preferences un citu informāciju, kura tiek izmantota lietotāja apmeklētajās tīmekļa lapās. Sīkfaili var saglabāt lietotāju iestatījumus noteiktās vietnēs, un dažkārt sīkfaili var tikt izmantoti, lai izsekotu, kā apmeklētāji nokļūst vietnēs un kādas darbības tajās veic.[5]

Īsāk sakot, sīkfaili uzlabo lietotāja pieredzi, apmeklējot tīmekļa vietni, ļaujot sistēmai atpazīt apmeklētājus.

SIA „Purnavu muiža” sīkfailus izmanto, lai palīdzētu attīstīt tīmekļa vietni www.purnavumuiza.lv un veidotu to lietotājiem draudzīgu. Sīkfaili kalpo par palīgu noteikt un izprast lietotāju vēlmes.

Sīkfailus var iedalīt vairākās grupās: sesijas sīkfaili un pastāvīgie sīkfaili, kur sesijas sīkfaili datorā tiek izdzēsti uzreiz pēc pārlūkprogrammas aizvēršanas, savukārt pastāvīgie sīkfaili datorā tiek glabāti līdz to izdzēšanai vai derīguma beigām. Papildus tam, ir analītiskie sīkfaili, kad palīdz noskaidrot, kas visvairāk interesē lietotājus un kuras sadaļas tiek visbiežāk skatītas.

7.2.          Tīmekļa vietnes www.purnavumuiza.lv sīkfaili

SIA „Purnavu muiža” šajā tīmekļa vietnē izmanto sīkfailus tālāk norādīto iemeslu dēļ.

  • · Lai apkopotu datus par lietotāju, izmantojot Google Analytics rīkus(detalizētāka informācija - zemāk);
  • · Lai nodrošinātu pareizu, kā arī relevanta satura rādīšanu sociālajā tīklā Facebook;
  • · Lai rādītu ieteikumus lietotājam, kurš jau iepriekš ir apmeklējis www.purnavumuiza.lv vietni;
  • · Lai identificētu lietotājus, kuri ir pieteikušies jaunumu saņemšanai, kā arī  īpašajiem piedāvājumiem. Anonīmie lietotāji šo sīkfailu nesaņem.

Papildus tam, SIA „Purnavu muiža” izmanto Google sniegto pakalpojumu AdWords, kura uzskaita reklāmguvumus, kā arī atlasa mērķauditorijas. Šie ir trešo pušu sīkfaili, kuru derīguma termiņš ir 90 dienas vai 2 gadi. 

SIA „Purnavu muiža” izmanto funkcionālās un tehniskās sīkdatnes, lai nodrošinātu lietotājus ar attiecīgajiem pakalpojumiem.

7.3. Google sīkfaili

Lai analizētu šīs tīmekļa vietnes lietotāja paradumus un lietojumu kopumā, www.purnavumuiza.lv izmanto Google sniegto pakalpojumu - Google Analytics. Šis pakalpojums veido statistiku un citu informāciju par tīmekļa vietni, izmantojot sīkfailus, kuri tiek glabāti lietotāju datoros. Informācija, kas tiek veidota saistībā ar www.purnavumuiza.lv tīmekļa vietni, tiek izmantota, lai veidotu atskaites par tīmekļa vietnes lietojumu. Turpmāk uzskaitīti Google sīkfailu veiktie uzdevumi.

  • · Atšķir unikālos lietotājus, kā arī iegaumē iepriekšējo apmeklējumu skaitu un laiku;
  • · Iegaumē informāciju par datplūsmas avotu.
  • · Nosaka sesijas sākuma un beigu laiku.

Ņemot vērā sīkfaila tipu, Google tos uzglabā, sākot no 30 minūtēm līdz pat 2 gadiem. Google Privātuma politika pieejama zemāk norādītajā vietnē:

http://www.google.lv/privacypolicy.html

7.4. Atteikšanās no sīkfailiem

Ja Jūs vēlaties atteikties no sīkfailu izmantošanas, lūdzu, iepazīstieties ar zemāk norādītajām instrukcijām katrai pārlūkprogrammai.

  • · Ja izmantojat Internet Explorer, tad atteikšanās secība ir sekojoša: noklikšķiniet uz Rīki, Interneta opcijas, Konfidencialitāte un, izmantojot slīdošo atlasītāju, izvēlieties „Bloķēt visus sīkfailus”. 
  • · Ja izmantojat Firefox, tad atteikšanās secība ir sekojoša: iespējams pielāgot sīkfailu iestatījumus, izvēloties „Rīki, pēc tam „Opcijas”un tad „privātums”.
  • · Ja izmantojat Safari, tad atteikšanās secība ir sekojoša: iespējams pielāgot sīkfailu iestatījumus, izvēloties „Preferences”un pēc tam „privātums”.
  • · Savukārt, pārlūkprogrammā Chrome varat iespējot sīkfailu iestatījumus, noklikšķinot uz „Iestatījumi” un pēc tam uz „Privātums”.

 

Ērtākai lietotāja pieredzei un pilnvērtīgai tīmekļa vietnes darbībai, rekomendējam sīkfailus saglabāt, taču, ja tomēr nevēlaties tos saglabāt, veiciet augšup minētās darbības, lai izmainītu pārlūkprogrammas iestatījumus. Informējam, ka sīkfailu (cookies) nobloķēšana var kavēt pilnvērtīgas mājaslapas izmantošanu.

 

 8.     SAITES UZ CITĀM INTERNETA VIETNĒM

Lūdzam ņemt vērā, ka šī Privātuma politika attiecināma tikai uz www.purnavumuiza.lv tīmekļa vietni.

 9.     Palīdzība

Mēs darām visu iespējamo, lai lietotāju un klientu dati būtu drošībā, kā arī lai tiktu nodrošināts maksimāls caurspīdīgums Privātuma politikas atjauninājumos. Lai Jūsu dati un privātums tiktu aizsargāti, SIA „Purnavu muiža” nodrošina darbinieku apmācības datu aizsardzības un konfidencialitātes jautājumā. Ja lietotājs ir piekritis jaunumu saņemšanai, tad svarīgi zināt, ka visi dati tiek izmantoti šifrētā formā. Ja tiks konstatēta aizdomīga rakstura darbība ar Jūsu datiem, Jūs par to nekavējoties tiksiet informēti. Ja Jums ir neskaidrības saistībā ar Privātuma politiku, Jūsu datu apstrādi, Jūs esat laipni aicināti sazināties ar Datu aizsardzības speciālistu, rakstot uz: info@purnavumuiza.lv.



[1] Likumi.lv, Ieroču un speciālo līdzekļu aprites likums, https://likumi.lv/doc.php?id=221384

[2] Likumi.lv, Medību likums, https://likumi.lv/doc.php?id=77455

[3] EUR-Lex, Access to European Union law, https://eur-lex.europa.eu/legal-content/LV/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679

[4] EUR-Lex, Access to European Union law, http://eur-lex.europa.eu/legal-content/LV/TXT/ELI/?eliuri=eli:dir:1995:46:oj

[5] Google Adwords palīdzība, https://support.google.com/adwords/answer/2407785?hl=lv

Vispārīgie interneta veikala lietošanas noteikumi:

  • Pasūtījuma apstiprinājums no SIA „Purnavu Muiža”, juridiskā un faktiskā adrese “Mārtiņmuiža”, Mārupes nov., LV-2167, PVN reģ. nr.: LV40103160117, puses apliecina Klienta pasūtījuma saņemšanas faktu, bet nenozīmē, ka pasūtījums ir izpildīts. SIA „Purnavu Muiža” patur tiesības atteikties no pasūtījumu izpildes gadījumos, kad situācija nevar tikt risināta no mūsu puses (piemēram, piegādātājs nevar piegādāt konkrēto preci). Jebkuru problēmu gadījumā, kas saistītas ar pasūtījuma izpildi “Purnavu Muiža” par to ziņo pircējam.
  • Klients ir pilnībā atbildīgs par savu reģistrācijas datu drošību, nododot sava personīgā reģistrācijas konta informāciju trešajai personai.
  • Klientam ir pienākums veikt personīgās informācijas labojumus, ja informācija, kas iekļauta reģistrācijas formā, ir mainījusies.
  • Iepērkoties Purnavu Muiža interneta veikalā, klients piekrīt turpmāk saņemt īpašos piedāvājums un jaunākās ziņas no Purnavu Muiža savā e-pastā.
  • Klientam ir tiesības pieprasīt savu personīgos datu dzēšanu no SIA „Purnavu Muiža” datu bāzes, nosūtot pieprasījumu uz e-pastu: info@purnavumuiza.lv
  • Pasūtījumus var veikt tikai SIA „Purnavu Muiža” interneta veikalā.
  • Minimālais pasūtījuma apjoms ir 10 EUR.
  • Visu preču cenas ir norādītas eiro valūtā iekļaujot PVN.
  • Pēc klienta pieprasījuma SIA „Purnavu Muiža” var veikt izmaiņas esošajā pasūtījumā vienas darba dienas laikā no pasūtījuma veikšanas brīža, izņemot gadījumus, kad pasūtījums jau ir sapakots vai izsūtīts. Pasūtījuma izmaiņas attiecināmas uz šādiem gadījumiem:
  • jauna produkta pievienošana;
  • daudzuma izmaiņas;
  • atteikšanās no pasūtītā produkta. Izmaiņas jāsūta uz e-pastu: info@purnavumuiza.lv, norādot attiecīgā produkta kodu.
  • Par produkta apraksta, ietvertās tehniskās informācijas vai produkta attēla atbilstību ir atbildīgs produkta piegādātājs vai ražotājas. Šādas kļūdas var rasties piegādātājam vai ražotājam nepareizi norādot produkta aprakstu vai kādu citu no "Purnavu Muiža" neatkarīgu iemeslu dēļ. Par jebkurām šāda tipa kļūdām lūdzam ziņot "Purnavu Muiža", sazinoties izmantojot e-pastu: info@purnavumuiza.lv
  • Produkti ar speciālām cenām ir norādīti mūsu mājas lapā un ir īpaši marķēti.

Apmaksas nosacījumi

SIA „Purnavu Muiža” interneta veikals piedāvā šādus apmaksas veidus:

  • Ar norēķinu kartēm Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro un American Express (Norēķini ar American Express maksājumu kartēm nav iespējami, iegādājoties ieročus un munīciju).
  • Apmaksa ar bankas pārskaitījumu.
  • PayPal
  • Swedbank Banklink
  • Apmaksa skaidrā naudā, saņemot preces „Purnavu Muiža” veikalos:
  • „Mārtiņmuiža”, Mārupes novads,
  • Kalna iela 22a, Saldus,
  • Lilijas iela 4, Valmiera,
  • Saules iela 38, Daugavpils.
  • Izvēloties jebkuru no apmaksas veidiem, pastāv iespēja preces saņemt iepriekš minētajos „Purnavu Muiža” veikalos.
  • Rūpīgi aizpildiet visus pirkuma noformēšanai prasītos datus. Sistēma pēc šiem datiem automātiski sagatavos rēķinu. Rēķins tiks nosūtīts uz pasūtījumā norādīto e-pastu.
  • Maksājums jāveic tikai tad, kad esat saņēmuši apstiprinājumu no SIA „Purnavu Muiža” par visu preču esamību noliktavā.
  • Veicot apmaksu bankā, obligāti norādīt rēķina numuru. Preces piegāde tiks veikta TIKAI pēc pilnas maksājuma summas saņemšanas. Ja pasūtījuma rēķins netiek apmaksāts 7 darba dienu laikā no pasūtījuma veikšanas brīža, pasūtījums tiek automātiski dzēsts no sistēmas.
  • *Par ieročiem, munīciju, klusinātājiem un cita veida precēm, kuru iegādei pastāv ierobežojumi, iespējams norēķināties tikai un vienīgi kādā no "Purnavu Muiža" filiālēm, uzrādot nepieciešamos dokumentus.

Piegādes nosacījumi

"Purnavu Muiža" veikalā iegādāto preču piegāde tiek nodrošināta Eiropas teritorijā, kā arī Uzbekistānā, Ukrainā, Kazahstānā, Baltkrievijā un Krievijā, izmantojot Latvijas Express pasta pakalpojumus un ievērojot Latvijas valsts preču aprites regulējošos likumus*. (skat. zemāk), kā arī Latvijas teritorijā - papildus ir iespēja saņemt sūtījumu Statoil DUS un izmantojot Omniva pakomātu tīklu.

Piegādes izmaksas:

  • Latvijas teritorijā (Ekprespasts, piegāde līdz durvīm) - 7 EUR
  • Latvijas teritorijā (sūtījuma saņemšana Statoil DUS) - 3.50 EUR
  • Latvijas teritorijā (Omniva) – 3.50 EUR
  • Uz Lietuvu un Igauniju (Omniva) – 8.00 EUR
  • Uz Lietuvu un Igauniju - 15 EUR
  • Eiropā - 25 EUR
  • Uz Uzbekistānu, Ukrainu, Kazahstānu, Baltkrieviju un Krieviju - 30 EUR

Lai noskaidrotu informāciju par piegādes iespējām citur pasaulē sazinieties ar “Purnavu Muiža” veikalu rakstot uz: info@purnavumuiza.lv vai zvanot pa tālr.: +371 20200500.

  • Maksimālais sūtījumu izmērs: sūtījuma vienas malas garums 1,5 m, diametra un vienas malas summa 3 m. Viena sūtījuma svars nevar pārsniegt 30kg.

*Piegādes cenu apmērs var atšķirties no šeit minētā, ja attiecīgais piegādes operators maina piegādes cenu.

Bezmaksas preču piegāde:

  • Latvijas teritorijā - ja pirkuma summa pārsniedz 200EUR
  • Sūtot uz Lietuvu vai Igauniju - ja pirkuma summa pārsniedz 400EUR
  • Eiropā, Krievijā, Baltkrievijā, Kazahstānā, Ukrainā un Uzbekistānā - ja pirkuma summa pārsniedz 700EUR
  • Vai saņemot preci uz vietas kādā no “Purnavu Muiža” veikaliem:
  • "Mārtiņmuiža", Mārupe (5km no Rīgas)
  • Saldū, Kalna ielā 22a
  • Valmierā, Lilijas ielā 4
  • Daugavpilī, Saules ielā 38.

Prece uz norādīto adresi tiks izsūtīta nākamās darba dienas laikā no pilnas apmaksas summas saņemšanas brīža.

Preces, kuru tirdzniecība tiek regulēta saskaņā ar likumu "Ieroču un speciālo līdzekļu aprites likums" un ar šī likuma saistošajiem Ministru kabineta noteikumiem (ieroči, munīcija, pulveris, lodes, kapseles u.c.), netiek piegādātas ar sūtījuma palīdzību.

Preces, kas atbilst iepriekš minētajam regulējumam, iespējams saņemt TIKAI SIA „Purnavu Muiža” veikalos, uzrādot attiecīgo ieroču glabāšanas vai nēsāšanas atļauju un personu apliecinošu dokumentu (pasi vai personas identifikācijas karti).

*Preču piegāde var kavēties, ja iestājas kādi iepriekš neparedzēti nepārvaramās varas apstākļi. Piegāde tiks kavēta nepārvaramās varas apstākļiem atbilstošu laika periodu.

Kontakti

Jautājumu un neskaidrību gadījumā lūdzam sazināties ar “Purnavu Muiža” veikalu, rakstot uz: info@purnavumuiza.lv vai zvanot pa tālruni +371 20200500.

Atteikuma tiesības

  • Ja Patērētājs nolemj atteikties no pirkuma, Latvijas Republikas likums „Patērētāju tiesību aizsardzības likums” (turpmāk – PTAL) un Distances līgumu reglamentējošie Ministru kabineta noteikumi Nr.255 “Noteikumi par distances līgumu” (turpmāk - MK Noteikumi Nr.255) nosaka, ka Patērētājam ir tiesības atkāpties no Distances līguma 14 kalendāro dienu laikā un nodot interneta veikalā iegādāto preci atpakaļ pārdevējam. Saskaņā ar LR Ministru Kabineta noteikumiem Nr.631 “Kārtība, kādā piesakāms un izskatāms patērētāja prasījums par līguma noteikumiem neatbilstošu preci vai pakalpojumu”, Patērētājam jāaizpilda prasījuma pieteikuma veidlapa un jānodod atgriežamā prece pilnā komplektā (MK Noteikumi Nr.631). Iesakām saglabāt preces oriģinālo iepakojumu, lai realizējot atteikuma tiesības saskaņā ar Distances līguma noteikumiem, prece netiktu ārēji bojāta. Saņemtās pretenzijas par preces kvalitāti tiks risinātas saskaņā ar Latvijas Republikas PTAL normām, atbilstoši reglamentējošo Ministru kabineta noteikumu Nr.631 prasībām. Atgādinām, ka PTAL normas neattiecas uz gadījumiem, kad preci iegādājas juridiskas personas.
  • “Purnavu Muiža” patur tiesības nepiemērot Distances līguma noteikumus un nepieņemt atpakaļ preci(-es) gadījumā, ja prece(-s) tika izgatavotas klientam pēc individuāla projekta vai pasūtījuma tādējādi tiekot personalizēta (-s).

Preču atgriešanas kārtība

Patērētāja pienākums ir nekavējoties paziņot par preces defektu, bet ne vēlāk, kā 14 (četrpadsmit) dienu laikā pēc pasūtījuma saņemšanas;

Preces atgriešanas kārtība:

  • Nepieciešams aizpildīt atteikuma veidlapu (LEJUPIELĀDĒT ŠEIT);
  • Pievienot dokumentu, kas apstiprina pirkumu (kases čeku, internetbankas izdruku vai kurjera izsniegto pavadzīmi);
  • Aizpildītu atgriešanas veidlapu jāsūta uz info@purnavumuiza.lv;
  • Preci oriģinālā, nesabojātā iepakojumā nepieciešams piegādāt vai nosūtīt uz “Purnavu Muiža” adresi;
  • “Purnavu Muiža” izskata iesniegumu un atbilstoši LR likumdošanai, 10 (desmit) darba dienu laikā, nosutām Jums rakstisku atbildi uz e-pastu no kura tika nosūtīts pieteikums;
  • “Purnavu Muiža” ir tiesīgi atteikt atgrieztās preces pieņemšanu un neatgriezt naudu, ja nav saglabāta preces kvalitāte, oriģinālais iepakojums, ievērots atteikuma tiesību izpildes termiņš;
  • “Purnavu Muiža” apņemas atgriezt pilnu preces vērtību ar vienu bankas pārskaitījumu pircēja bankas kontā ne vēlāk kā 30 (trīsdesmit) kalendāro dienu laikā, no dienas, kad Patērētājs izsūtījis aizpildītu preču atgriešanas veidlapu;
  • Atgriežot vai mainot preci, pārvadājuma risku un izmaksas uzņemas Patērētājs.
  • Atsakoties no preces, nauda par pārvadājumiem netiek atgriezta.

Strīdu izšķiršanas kārtība

Ja saistībā ar šo mājaslapu rodas strīds, visas šajos noteikumos un nosacījumos paredzētās tiesības un pienākumus, kā arī visas darbības to ietvaros regulē Latvijas Republikas likumi tādā apmērā, it kā šie noteikumi un nosacījumi būtu Latvijā pilnībā noslēgts un pilnībā pildīts līgums. Līgumslēdzējas puses ar šo apliecina, ka visus strīdus, kas jebkādā veidā attiecas uz mājaslapas apmeklējumu, vai rodas saistībā ar šī Distances līguma izpildi, skaidrojumu vai tā darbības izbeigšanu, tās centīsies atrisināt savstarpējās pārrunās. Ja puses nespēj izšķirt radušos strīdus pārrunu ceļā, tās nodod visus strīdus, domstarpības vai pretenzijas izskatīšanai kādā no Latvijas Republikas tiesām, izņemot, ja Patērētājs jebkādā veidā ir pārkāpis vai grasījies pārkāpt “Purnavu Muiža” intelektuālā īpašuma tiesības vai meitsabiedrību, partneru vai licenču devēju intelektuālā īpašuma tiesības, kad šādā gadījumā mēs varam vērsties jebkurā tiesā pēc tiesas noteikta aizlieguma vai cita piemērota tiesiskās aizsardzības līdzekļa, Patērētājs piekrīt pakļauties šādas tiesas jurisdikcijai un lietas izskatīšanai šajā tiesā. Par strīdus izskatīšanas vietu un kārtību puses ir vienojušās, ievērojot Eiropas Parlamenta Regulas 953/2008 par tiesību aktiem, kas piemērojami līgumsaistībām (Roma I). Ja starp “Purnavu Muiža” un Patērētāju rodas strīds par to, vai noslēgtajā līgumā ietvertie noteikumi ir netaisnīgi, jebkurai no līgumslēdzējām pusēm ir tiesības vērsties šajā punktā noteiktajā tiesā, bet Patērētājs ir tiesīgs vērsties arī Patērētāju tiesību aizsardzības centrā. Ja starp “Purnavu Muiža” un patērētāju rodas strīds par fizisko personu datu aizsardzības jautājumiem, jebkurai no līgumslēdzējām pusēm ir tiesības vērsties šajā punktā noteiktajā tiesā, bet Patērētājs ir tiesīgs vērsties arī Datu valsts inspekcijā.