Veikalu PURNAVU MUIŽA darbība ārkārtas situācijas laikā

14.10.20 | Purnavu muiža

Veikalu PURNAVU MUIŽA darbība ārkārtas situācijas laikā.

Godātie klienti,

Vēlamies Jūs informēt, ka saskaņā ar MK rīkojumu nr. 720 no 11.10.2021 Latvijā tiek izsludināta ārkārtas situācija, kas nosaka ierobežojumus tirdzniecības pakalpojumu sniegšanai.

Ārkārtas situācijas laikā veikalos PURNAVU MUIŽA klātienē varēs iepirkties tikai personas ar derīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu:

  • Pie ieejas veikalos jāuzrāda Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts un personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte).
  • Veikala telpās jāievēro drošības pasākumi - pareizi jālieto sejas aizsargmaska, veikalā jādodas pa vienam, jādezinficē rokas, jāievēro distance no citiem apmeklētājiem (pie veikalu ieejas ir norāde par maksimāli pieļaujamo apmeklētāju skaitu, nodrošinot katram pircējam vismaz 15 m2).

Rūpējoties par klientu un darbinieku veselību, visu Covid-19 izplatības laiku veicam regulāru veikala telpu dezinfekciju ar ierīci Disinfect Med – D-Med 30 N.

Personas bez derīga Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāta aicinām veikt pasūtījumus attālināti un saņemt tos pie PURNAVU MUIŽA veikalu ieejas vai ar piegādi. Lai veiktu pasūtījumu attālināti, aicinām sazināties ar tuvāko PURNAVU MUIŽA veikalu un noformēt pasūtījumu:

Atvainojamies par sagādātajām neērtībām un ceram, ka jau pavisam drīz atkal varēsim tikties klātienē ar visiem mūsu klientiem!

 

Search engine powered by ElasticSuite