Blaser HunTec

14.12.21 | Purnavu Muiža

Šajā gadā Blaser nāca klajā ar jaunu medību apģērbu līniju HunTec.

Šie apģērbi ir paredzēti medībām skarbos un mainīgos laikapstākļos, apģērbi ražoti pēc slāņu principa un ražošanā izmantotas mūsdienīgākās tehnoloģijas. Tas ir viegls, elastīgs un ietilpīgs apģērbs, kas balstīts uz dažādu slāņu principa. Ātru žūstošs apģērbs, kura galvenā uzmanība tiek pievērsta materiāliem, kas transportē mitrumu. Aizsargā no vēja un aukstuma un mainīgajiem laikapstākļiem. Apģērba elpojamībai ir augstāka prioritāte nekā izmantoto materiālu trokšņainībai, viss pārējais pasliktinātu materiāla elastību.

3 slāņu sistēma

Pamata slāņi ir mīksti, ērti, elpojoši un ārkārtīgi ātri žūstoši. Blaser HunTec vidējie slāņi ir silti unelpojoši. Izolatori ir tikai tas, ka skaisti silta izolācija, kas ir ideāli piemērota gaidīšanai brīvā dabā, ir vienīgā iespēja. Ārējā kārta nodrošina 100% aizsardzību pret vēju, lietu un visu citu, ko māte daba var piedāvāt.

Precīzas termoregulācijas sistēma

PTR ir izolācijas sistēma, kas ir izstrādāta ar dažādiem siltuma saglabāšanas līmeņiem. Katrs līmenis pārklājas ar iepriekšējo, lai nodrošinātu maksimālu komfortu neatkarīgi no apstākļiem, kādos atrodaties. PTR izmanto vēja necaurlaidīgu un gaisu caurlaidīgu audumu kombināciju, kas apvienota ar dažādiem izolācijas līmeņiem, lai nodrošinātu siltumu un vienlaikus izvairītos no pārlieka mitruma uzkrāšanās.

Ja vēlies uzzināt vairāk par šo apģērbu līniju, mēs ar prieku Tev visu pastāstīsim.
Gaidīsim Tevi Purnavu Muižā!

Apskati kolekciju online

Search engine powered by ElasticSuite