SITKA® Gear ir klāt!

24.11.15 | Purnavu Muiža

SITKA® Gear - beidzot Eiropā!

SITKA® Gear apģērbi ir bijuši ļoti pieprasīti jau vairākus gadus un līdz šim to iegāde ir bijusi iespējama tikai Ziemeļamerikā un kopš 2011.gada arī Krievijā. Kopš šīgada rudens SITKA® Gear ir pieejami Eiropā un Purnavu Muiža ir kļuvusi par autorizētu šī ražotāja pārstāvi Baltijas valstīs.

Kopš dibināšanas brīža 2005.gadā, SITKA® Gear mērķis ir savienot vismodernākos tehnoloģiskos jauninājumus audumu uzbūvē un apģērbu konstrukcijā, veidojot risinājumus mūsdienīgam un prasīgam dabas piedzīvojumu meklētājam.

SITKA® Gear filozofijas pamatā ir vēlme radīt apģērbu, kas būtu ideāls lietošanai dabā un medībās. SITKA® Gear ir ne tikai apģērba izstrāde un kolekciju maiņa ik gadus, bet tā ir apģērba sistēmas veidošanas koncepcija. Sistēma, ko var viegli pielāgot mainīgiem laika apstākļiem, veicot pārgājiena maršrutu, atrodoties tieši medību apvidū, kā arī izvēloties dažādas medību tehnikas.

SITKA® Gear kā WL Gore & Associates piederoša kompānija ir radījusi bezkompromisa kvalitātes izstrādājumus, kā arī turpina darbu pie jauniem izaicinājumiem un jauniem materiāliem, kas padarītu mednieka komfortu, atrodoties dabā, vēl patīkamāku un ilglaicīgāku. SITKA® Gear apģērbu sistēma atrodas nemitīgā evolūcijā un medniekam vienmēr ir iespēja to optimizēt.

Lielāko daļu savu izstrādājumu SITKA® Gear piedāvā GORE Optifade digitālās kamuflāžas rakstos, kas ir zinātniski izstrādāti, pamatojoties uz dzīvnieku redzes īpatnību pētījumiem. Kamuflāžas zīmējumā ir izmantoti gan smalkas, gan rupjākas faktūras elementi, kas sniedz maskēšanās efektu tuvākosn un tālākos attālumos.

SITKA® Gear - tas ir vairāk nekā tikai apģērbs! Tā ir filozofija!


Search engine powered by ElasticSuite