Purnavu Muižas kauss 2016

03.05.16 | Purnavu Muiža

Šī gada 18. jūnijā sporta klubā “Mārkulīči” norisināsies gadskārtējās šaušanas sacensības ”Purnavu Muižas kauss 2016” un Latvijas čempionāts šaušanas disciplīnā “Skrejošā mežacūka 35m” (SK-35).

Jau tradicionāli sacensības norisināsies vairākās pamatdisciplīnās – sportingā un šaušanā pa skrejošas mežacūkas mērķi (35m) ar gludstobra ieroci un medību šaušanā ar vītņstobra ieroci.

Turklāt gaidāmas aizraujošās sacensības par “Mārkulīču Supermednieka” titulu, kur trāpīgumā spēkosies šāvēji, šaujot ar bisi vai loku pa 11cm mērķi no 35, 42 un 50 m attāluma.

Sacensību nolikumu skatīt šeit. 

Balvu fondu šogad veidos medību lietas no Swarovski, Zeiss, Norma, A-TEC, Harkila, Seeland, Niggeloh, Fluna Tec, Ballistol, Outdoor Edge, Work Sharp, Abas Smokehouse u.c.

Par prestižo kausu un vairāk kā 5000 EUR lielo balvu fondu devīto gadu pēc kārtas trīs disciplīnās sacentīsies mednieki no Latvijas, kā arī Lietuvas un Igaunijas.

Papildus minētajam dalībniekus un viņu līdzjutējus sagaida:

- Mārkulīču Pneimatika – sacensības šaušanā ar pneimatisko ieroci pa mērķi 10 m attālumā

- Garšīgas pusdienas, ABAS Smokehouse kūpinājumi, atspirdzinoši dzērieni visas dienas garumā

- Loka un arbaleta šaušanas apmācības

- SWAROVSKI Z8I jaunās optikas līnijas demonstrācija

- Jauno apvidus auto AMAROK un TIGUAN testa braucieni

- Iespēja izmēģināt 19.gs. ieročus darbībā - pateicoties Antīko ieroču šaušanas federācijai būs iespēja aplūkot un reāli izšaut no Remington kapsuļieročiem u.c.

Tradīcijas nemainās un arī šogad pasākuma noslēgumā notiks noderīgu mednieklietu, kā arī medību karabīnes MAUSER M12 MAX  - 2016.gada jaunuma – izspēle starp visiem dalībniekiem, kā arī viesiem, kas būs iepirkušies "Purnavu Muiža" teltī, par vismaz 20 EUR.

Esiet laipni gaidīti!


Search engine powered by ElasticSuite