Purnavu Muižas kauss 2016 - finišējis!

20.06.16 | Purnavu Muiža

Sestdien, 18.jūnijā, šautuvē "Mārkulīči" visai izaicinošos laika apstākļos norisinājās šaušanas sacensības "Purnavu Muižas kauss 2016". 
Spītējot sparīgajām brāzmām un brīžiem stiprajām lietusgāzēm rīta pusē, bet pēcpusdienā vētrai līdzvērtīgam vēja stiprumam, savu meistarību rādīja visi 112 sacensību dalībnieki.

Dienas gaitā bija vērojams lielisks sacensību gars un izturība. Pēc aizraujoša un saspringta fināla "Sportingā", sacīkstes gan "Medību šaušanas", gan "Skrejošās mežacūkas SK35" disciplīnas izpildē, kā arī cīņa par "Mārkulīču Supermednieka" titulu risinājās pat vēlā vakara krēslā.

Kā atklāšanas uzrunā minēja SIA Purnavu Muiža īpašnieks Rolands Orlovskis, šī vējainā diena mums rādīja pavisam negaidītus pārsteigumus šaušanas meistarību sniegumos.

Vēlamies pateikties visiem šaušanas sporta entuziastiem par piedalīšanos, šaušanas sporta klubam "Mārkulīči" par sadarbību un "Abas Smokehouse" 

Paldies partneriem par balvām - MauserSwarovski Optik HuntingNorma PrecisionA-TEC AsZEISS HuntingRC Cartridges, ItalyWork Sharp ToolsHarkilaNiggeloh GmbHFluna Tec Gun Care ProductsBallistol.
Moller Auto Krasta
 par iepazīstināšanu ar apvidus auto, bet Abas Smokehouse- par lieliskajiem un spēcinošajiem burgeriem!

Vēlreiz sirsnīgi sveicam visus medaļniekus un sacensību uzvarētāju kopvērtējumā Mārtiņu Gaņģi,
kā arī Maiju Dinku-Svārupi par "laimīgo roku" Mauser M12 MAX izspēlē.

Uz tikšanos nākamgad - Purnavu Muižas kausu 10-gadē!

Sacensību rezultātus skatīt šiet!

Attēlu galerija:


Search engine powered by ElasticSuite